Uppo-Nalle unelmoi

Elina Karjalaisen rakastettu Uppo-Nalle rantautuu Juvalle kesällä 2021! ESMO ry:n ensiiltaan tuottama musiikkisatu on ehtinyt ihastuttaa parissa vuodessa jo useita lapsia ja lapsenmielisiä.

Uppis ja Reeta, ystävät rakkaat, pohtivat syntyjä syviä. Maailman menoa lähellä ja kaukana, ovatko letut hyviä, sekä peipposia ja merellistä oloa, kuutamoita ja Kumma-Nalle poloa. Pehmoinen ja pörröinen satu vauvasta vaariin. Uppo-Nalle unelmoi lämpöisestä, pehmoisesta turvallisesta majasta. Ystävästä, rakkaasta paremmasta maailmasta.


Uppo-Nalle unelmoi –musiikkisatu on Matti Makkosen (1992/2018) läpisäveltämä teos, jonka hän on muokannut ESMO ry:n tarpeiden mukaan kolmelle solistille sekä kamariyhtyeelle. Kesällä 2020 teoksessa esiintyvät jälleen teoksen alkuperäiset esiintyjät, Joonas Asikainen (Uppo-Nalle), Päivi Pylvänäinen (Reeta) ja Elina Lindroos (Kummanalle) taustanauhan kera. Teoksen Libreton, Elina Karjalaisen kirjojen pohjalta, on kirjoittanut Kira Boesen, joka on myös ohjannut produktion. Nauhalla esiintyvä kamariyhtye koostuu Matti Makkosesta, sello sekä Trio Tanguangosta – Susanna-Mieskonen, viulu; Kirsi Laamanen, harmonikka ja Maija Teikari, piano.

Esityksen kesto noin 45 min (ei väliaikaa)

OSTA LIPUT!

Peruslippu 15 eur
Perhelippu 50 eur
(2 aikuista ja 2 lasta)


 

PUK - Partalan Uusi Kesäteatteri

Tervetuloa kesäteatteriin idylliseen kartanomaisemaan.

Nouseva katsomo on kokonaan sisätiloissa.

Väliajalla voit nauttia Kuninkaankartanon kahvilan herkuista.

 

LUE LISÄÄ

Sijainti-info

Partalan Kuninkaankartano,
Huttulantie 1, 51900 Juva

Yhteystiedot

050 3782345
 info@pukteatteri.fi

Sosiaalinen media

Facebook

© PUK - Partalan Uusi Kesäteatteri 2020
Tietosuojaseloste 
Verkkosivut - Opiferum Oy